Post by printalnidata on Mar 12, 2022 10:10:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crash Bandicoot: On the Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Crash Bandicoot: On the Run! 2022 version ▞▞▞
Crash-in cazibəsinin heç biri və mobil oyunun ən pis tərəflərinin hamısı. "Növbəti səviyyədə oynamaq üçün sizə X valyutası lazımdır. X valyutası hazırlanır. Siz onu Y ilə sürətləndirə bilərsiniz." Sərt ötürmə. (3-cü xarakter səviyyəsinə qədər oynanılır və yol boyu özünü geri qaytarıb-verməyəcəyini görmək üçün birinci patronu döyür.)
Sonsuz qaçış oyununda çoxlu mikrotransaksiyalar üçün Waaaaay, oyunu oynamağı çətinləşdirir.
Yaxwidir baw Qatmaqa
Ən yaxşı oyun 2004-2005
Crash Bandicoot: On the Run! Aksyon wnor
Əminik ki, oyun oynayan minionlardan daha yaxşıdır, həm də başlanğıcda bütün bənövşəyi qiymətli daşlarınızı boşa verməyin, onları xilas etməyə çalışın, bu mənim sonuncu dəfə etdiyim səhvdir.
İndiyə qədər mənim 57 yaşım var və bu, mənim uşaqlarımın Milad günü kiçik olanda onlarla oynaması çox xoşdur. Bu gözəl xatirələri geri qaytardığınız üçün təşəkkür edirik 👌 iş xanımlar və cənablar.
Davam etmək və ya raundun sonunda mükafatları ikiqat artırmaq üçün bir reklama baxmağa çalışarkən oyun davamlı olaraq çökür. Mən WiFi-yə qoşulmuş Galaxy Note 20 Ultra istifadə edirəm. Mən də birinci adanın lava hissəsindəyəm. Məndə Enerjiyə qənaət rejimi və ya bu problemə səbəb ola biləcək hər hansı fon proqramı açıq deyil.
Oyun əladır, lakin kristallardan istifadə edərək adanın doldurulması üçün təsdiq pop-up olmalıdır. Mən təsadüfən bunu indi üç dəfə etmişəm və onlar ucuz deyil. Mən $10 aylıq üzvlük aldım, lakin bunun üçün göstərmək üçün kristallarım yoxdur, çünki onlar təsadüfən onları israf etməyi asanlaşdırır.
Çox gözəl uşaqlığımı xatırladır bu oyun mənə 😍
Çox gözəldir, deyəsən, gözlədiyim kimi deyil, amma nostalji var. Məndən soruşsanız, bir az darıxdırıcı hiss edirəm, amma mən yalnız dərslikdəyəm, ona görə də nəyi doğru bilirəm? Bir az daha oynayacağam, sonra qərar verəcəyəm. Oh, amma mənim xoşuma gəlir ki, siz oflayn oynaya biləsiniz, belə ki, var.
Məni xatirələrimə qaytarır
Salam birinci rəy yazan Menem ve bu oyunu coxdan gozleyirdim cox sagolun meni 2005 ci illere apardi bu oyun
Əla 🇦🇿
Cox deyerlidi eskisigibi
Mən rəyimi yenidən nəzərdən keçirirəm. Oyun çox əyləncəlidir, lakin mən əvvəllər bunun proqram alışlarında acgözlük olmadığını söylədim. Mən bunu geri alıram. Səhər saat 3-də məni oyandırdı ki, mənə daha çox kristalda flaş satış var. Məsləhətim? Onu oynayın, lakin bildirişlərini söndürün. Deyərdim ki, King proqram təminatı utanmalıdır, amma onlardır. Siz həyasızları utandıra bilməzsiniz, amma məni oyandırıb işə gecikdirdiklərini heç vaxt bağışlamayacağam.
Bunu sevirəm! Bu, böyüyəndə oynamaq üçün ən çox sevdiyim oyun idi və bu, klassik oyuna bənzəyir. Yeganə məyusluq odur ki, mən bunun üçün Play store-da əvvəlcədən qeydiyyatdan keçmişəm, ona görə də mavi dəri əldə edəcəkdim, amma məndə yoxdur. Mən də iPhone-u yüklədim və bunun üzərində mavi dəri əldə etdim, qəribədir, çünki mən Google Pixel-də Play Store-da əvvəlcədən qeydiyyatdan keçmişəm, lakin onu iPhone-da almışam və iphone proqramında bunun üçün əvvəlcədən qeydiyyatdan keçməmişəm. mağaza.
Əyləncəli və əvvəlcə, lakin indi birdən simvollar kolleksiya qaçışları zamanı o qədər sürətlə qaçır ki, həqiqətən çox şey toplaya bilməzsiniz. Mən bir neçə dəfə sildim və yenidən quraşdırdım və bir müddət yaxşı olacaq, sonra yenidən əyilmə sürətində işə qayıdacaq. Bunu düzəltmək lazımdır.
Salam necəsiz mən yüklədim çox ama çox gözəldir
Belə bir əyləncəli oyun. Mario Run-dan daha yaxşıdır. Siz Mario oyununda edə bilməyəcəyiniz şeyləri o tərəf-bu yana keçib fırladıb atmaq olar. Bu, həmçinin bir çox digər oyunlar kimi şeylər üçün pul ödəməyə məcbur etmir. Bu mənə köhnə PS1 Crash Bandicoot oyunlarını xatırladır. Bu çox əyləncəlidir.
Oyunun Google Play Store-da yayımlanmasına qədər demək olar ki, bir həftə oynadığım üçün xoşbəxt oldum. Və mən bağlıyam! Qrafika heyrətamizdir. Süjet klassiklə eynidir və idarəetmələr klassik metro sörfçüsü və ya minion rush oyunlarınıza bənzəyir. Mən bu oyunu çox sevirəm və bu barədə artıq dediklərimdən başqa bir çoxlarına yükləməyi tövsiyə edərdim!
Hələ də çaşqındır, xüsusən "Kanalizasiya və ya Sonralar" kolleksiyası zamanı, orada bəzi yeşiklər qaçırılır, King sürəti aşağı salmalıdır, çünki xarakter yavaş olan vaxt çox darıxdırıcı idi, amma indi çox sürətlidir və bütün əşyalarınızı itirə bilərsiniz. tez, 3-cü səviyyəli aku-aku indikindən daha uzun sürməlidir, sıçrayışlar çox zəifdir və sürətli qaçarkən atlama heç vaxt etməmiş kimi zəhlətökəndir. İnsanların reklamlarınıza baxmasını istədiyiniz üçün düzəltməsəniz, oyununuz tez bir zamanda öləcək
Hər şey əla gedirdi, oyunu bəyəndim....sonra mənim bütün kuboklarım heç bir səbəb olmadan birdən-birə yox oldu, komandaları dəyişmədilər, onlar hamısı getdi...hələ də texniki dəstəkdən cavab gözləyirəm, amma düzəliş olmasa 1 ulduz reytinqi qalacaq. irəliləyişinizin heç bir xəbərdarlıq edilmədən silinəcəyini gözləməklə yükləyin.
Yaxşı oyun əyləncəlidir, lakin indi yeni təkmilləşdirmə ilə oyun məni qovmağa davam edir. Deməli faydasızdır. silirəm.Davam edərkən əyləncəli idi 🤔🥺
Mergedom: Home Design Головоломки eut
Əyləncəli oyun, işləmək istədiyi zaman budur. Oyun məni qəza döngəsində kilidlədi. Oyunu işə saldıqdan sonra qəzaya uğramasını istəməsəm heç nə edə bilmərəm. Sınıq oyun və çox güman ki, düzəldilməyəcək.
Bu oyun çıxanda mən bütün qəzalara və səhvlərə dözə bilmədim, amma ey oğlan! Son yeniləmə bununla bağlı yaşadığım problemlərin əksəriyyətini həll etdi. Davam edən yeganə problem, Kral Hesabı ilə "Tərəqqi Saxla" etdiyiniz və ya Survival Run başladığınız zaman bəzən dondurulur. Kömək etdiyiniz üçün təşəkkür edirik!
Başlanğıcda bu oyunu sevdim, amma sürət gülünc deyil. Mən adətən video oyunların oyunçusu kimi 80-90 faizdə otururam, lakin bu oyundan çıxmağa hazıram. Mən yuxarıdayam və keçə bilmirəm. Reklamlar və qiymətli daşlar tükəndi, eləcə də daha çox qiymətli daşlar aldım. Ata bilməməyimə baxmayaraq, hər dəfə mən öldürüləndə daha da sürətləndirirsən. Yavaşla, yoxsa bayırdayam.
Sadəcə bir pul tutmaq 4 əmin və vaxt itkisi, lakin bundan başqa bu, olduqca əyləncəli bir oyundur. Bundan əlavə, bütün səhvləri və səhvləri qeyd etdim. Dünyanı yıxmaq kimi, əvvəldən bütün oyun tərəqqimi itirərdim. Əgər siz vaxt itirmək istəmirsinizsə və çətin qazandığınız pulu əldə etmək istəmirsinizsə, bu "2 ödəyin" oyununu oynamamağı məsləhət görürəm. Bundan əlavə, onların yeni istifadəçi interfeysi var ki, onun yeganə məqsədi mövsümi balinaları mikrotransaksiyalara məyus etmək üçün səviyyəyə qaldırmaqdır. Zəhmət olmasa oyunu yeniləyin
Gözəl oyundu
Sony 1i xatirlatdi
Uwagligin xatiresi
Mən bu oyuna 4 ulduz reytinqi verdim, çünki əvvəlcədən qeydiyyatdan keçməyi etdim və bunun üçün pulsuz dəri əldə edəcəyimi söylədim, amma etmədim. Oyun yeni çıxdığına görə hazırda çox iş görmürsən, ona görə də hazırda etdiyin tək şey qaçmaq və hekayə işləri görməkdir. Bütün oyun tamamlandıqdan sonra buna 5 ulduzlu reytinq verəcəyəm. (Redaktə) Mən 5 ulduzlu BC-yə dəyişirəm, yeniləndi, indi daha çox şey var və pulsuz dərimi əldə etdim.
Sərin
Crash Bandicoot: On the Run! Aksi qyvo
Pis oyundur👎👎👎👎👎👎👎👎
Yaxşı bir oyun
Bu.... Sadəcə bir növ bleh. Daim əşyalar hazırlamağınızı arzulayıram, amma bu həsirlərə başqa bir şey üçün ehtiyacınız ola bilər. Sizi daha asan bir dünyaya atırlar, lakin PvP üçün yaratdıqları dünya hər yerdədir. Əsas səviyyələrdə heç bir problem yoxdur. Sadəcə, həqiqətən tez cansıxıcı olur. Həmçinin Google hesabınızda yadda saxlamağa imkan verməyəcək. Bu, "Kral Hesabı" olmalıdır. baş vermir.
Bir şeyi düzəltmək çox uzun çəkir və bunu etmək üçün resursları toplamaq onu daha da cansıxıcı edir. Resursları toplamaq çox vaxt aparır, lakin bunun xaricində olduqca əyləncəlidir. Kilidini daha tez aça biləcəyiniz daha çətin səviyyələr olsaydı, mən bunu daha yüksək qiymətləndirərdim.
Crash Bandicoot: On the Run! Action fnxa
İndiyə qədər bu oyun möhtəşəmdir! Bandicoot-u hətta playstation-da olanda da həmişə sevmişəm. Telefonumda olduğu üçün çox həyəcanlandım. Mən proqramda gözləyəndə və ya evdə darıxdığım zaman oynayıram. Hərdən qəzaya uğrayır, amma bununla bağlı heç bir problemim yoxdur. Onun yeni bir tətbiq olması gözlənilir. Mənim üçün böyük əhəmiyyət kəsb etmir. Hər halda əla oyundur və mən bundan həzz alıram.
Fikrimcə, orijinal qəzanı əla etdi: - Dərsliklərin uzunluğunu azaldın, lakin menyuları sadələşdirin, ada. - macəra tamamlanma faizini əlavə edin. - paket ölçülərini azaltmaq. - dəriləri, toplamaq üçün obyektləri, məqsədləri və s. olan bütün digər oyunları kopyalamayın... - daha çox sərbəst kəşfiyyat, daha az idarə olunan, ciddi macəra yolu.
İndiyə qədər oyun əladır! Sevinirəm ki, bu, ölənə qədər yorğun qaçış əvəzinə qalib gələ biləcəyiniz səviyyələrdir, qrafika gözlədiyinizdən daha yaxşıdır, çünki mən mobil oyun oynamıram, yalnız mənfi cəhət odur ki, Təlimçi zəhlətökəndir, qutunu məhv etmək üçün fırlanır. , başa düşdüm, düz 3 mərhələ üçün hər qutunun qarşısında fasilə verməyə ehtiyac yoxdur. Amma indiyə qədər bunu çox kiçik hesab edəcəyəm. Əla oyun
Mən bu oyun üçün həqiqətən həyəcanlı idim, amma indi kədərlənirəm.. Bu oyunun bir çox məqsədi kuboklar qazanmaqdır. 400-ə çatdım və onlar yoxa çıxdılar. Əgər bu baş verəcəksə, oynamaq mənasızdır.
Normal səviyyələr çox asandır (heç vaxt ölmürsən) və "çağırışlar" çox çətindir (heç vaxt bitirmirsən). Elementlər etmək, onları toplamaq və s. üçün səviyyələr arasında çox tıqqıltı var. "Menyu" 50 seçimlə çox mürəkkəbdir. Həmçinin, pop-uplar bezdirici olur. Müsbət tərəfi odur ki, onun klassik Crash cizgi filmi var və əsas oyun çox əyləncəlidir (çətinlik baxımından Goldilocks zonasını tamamilə itirmək istisna olmaqla).Əyləncəli bir oyundur, lakin mütləq bəzi işə ehtiyacı var, xüsusən daha çox müxtəlifliyə və mikrotransaksiyaları bir az asanlaşdırmağa ehtiyac var, mən başa düşürəm ki, bu pulsuz bir oyundur və sizin pula ehtiyacınız var, lakin bu, bir çox insan üçün daha da irəliləmək üçün uzun müddət gözləmək məcburiyyətində qalması üçün onu xarab edir. Oyunun bəzən asan olduğunu hiss etməkdə çətinlik çəkmək və ya irəlilədikcə daha da çətinləşmək gözəl olardı, bir az da lazımsız olsa da, ümumiyyətlə, pis oyun deyil.
Oyun olduqca yaxşıdır Yeganə problem odur ki, hər 4 saniyədən bir hər hansı Menyu ekranında oluram, o, həmişə oyunu dondurur. Ona görə də oyunu hər dəfə donduqda yenidən başlatmalı oluram ki, bu da həmişə çox bezdiricidir. Mən bilirəm ki, buraxılışından bir həftədən çox vaxt keçib, amma ümid edirəm ki, bu tezliklə düzələcək.
Bu, sadəcə qaçdığınız və sikkələr götürdüyünüz (bu vəziyyətdə meyvə) və mümkün qədər uzun müddət sağ qalmağa çalışdığınız atner məbədi oyunudur. Mən crash bandicoot oyunlarını sevirdim, amma bu heç də belə deyil. 😒
Playstadion 1-dən telefona superrr oyundu
Buna görə də bu nöqtədə qətiliklə qidalanıram, oyun nasazlıqlarından yoruldum. Proqramı hər dəfə yeniləyəndə bir və ya bir neçə funksiya ilə bağlı problem olur!! Bu oyunu oynayarkən aldadılmış hiss etməkdən yoruldum. Tezliklə gələn funksiyalar nə vaxt əlçatan olacaq? Oyunun yeni olduğunu bildiyim üçün yumruqlarla yuvarlanırdım. Silahlar üçün çox uzun çəkir 20 saat çox uzun müddətdir ki, ada qutularının doldurulması üçün saatlarla gözləməliyik, sadəcə gülüncdür. Mən oynamaqdan daha çox gözləməyə vaxt sərf edirəm.