Post by printalnidata on Mar 12, 2022 10:04:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daug ištvermės įsilaužimo ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Šlamšto siuntėjai
Per daug toksiškų ir nepageidaujamų el. laiškų žaidėjų
Labai smagu... bet dėl mechanikos neįmanoma žaisti. Šuolis į priekį nepatikimas. Jūs vaidinsite arba pašoksite, būdami visiškai pažeidžiami, kad galėtumėte lengvai kovoti. Liūdna diena. Būtų suteikęs 5 žvaigždučių įvertinimą, jei jis nebūtų sugadintas. P.S. Tai nebuvo vienintelis mechaninis gedimas. Kaip tik ta, kurią nurodžiau
serveris turi stabilias kainas hero reikia pigiau ir turėtų. būti laukinių simbolių, kuriuos galima nusipirkti, parduotuvė
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Hry na hrdiny dpmv
Norėčiau padėkoti už šį žaidimą. Tai mano kasdienė veikla. Tačiau „Shadow Fights 3“ turi daug dalykų, kurių mums reikia „Shadow Fights“ arenoje. Tokie dalykai kaip ginklų, kostiumų keitimas ir jų atnaujinimas. Taip pat turėtų būti vienas VS vienas variantas. Akimirksniu mano mėgstamiausias ginklas yra kraujo pjovėjas ir norėčiau jį turėti šiame žaidime.
Vienas iš sunkiausių žaidimų, kokį tik esu žaidęs. Jis yra sudėtingas, kai susiduriame su stovyklautoju. Man patinka šis žaidimas iki širdies gelmių. Tai tikrai nuostabu, tikrai nenuimama skrybėlių prieš kūrėjus ir grafičių komandą. Aš žaidžiu šešėlių kovą nuo pirmosios versijos. Tačiau šis žaidimas yra tikrai nauja RPG žaidimų revoliucija. Vienintelė problema, kad norint žaisti šį žaidimą, mums reikia stabilaus interneto ryšio, o dėl naujo reitingo, trofėjų atnaujinimų žaidimas tapo dar sudėtingesnis. Tik varžovai atlaikys šio žaidimo kietumą.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rol Oyunu ixq
Žavinga ir neįtikėtina programa, ypač kai kovotojai iškeliauja tiesiai į kitą tvirtovę, tai tiesiog puiki programa
Jaučiuosi taip, lyg tai rašyčiau antrą kartą...šis žaidimas iš tikrųjų yra tikrai geras, labai smagus ir reikalauja tam tikrų įgūdžių, bet maždaug per paskutinę savaitę NEGALIU prisijungti prie jokiu reitinguotu oponentu. Vienintelis dalykas, kurį galiu padaryti, yra kovoti su dirbtiniu intelektu, nes tai nėra smagu ir netenka tikslo... mano internetas turi stabilų ryšį... ar galite tai kuo greičiau sutvarkyti
Dėl naujausių atnaujinimų, naudodamas geriausią interneto ryšį, praradau gedimų, klaidų, absurdiškų ryšio klaidų. Šis žaidimas buvo vienas iš mano mėgstamiausių. vienas, bet nusivyliau prieš mėnesį, labai laukiau, tikėdamasis, kad kūrėjai išspręs problemas, bet to dar nepadarė, o žaidimas vis dar nestabilus, todėl dabar ištrinu žaidimą
Šis žaidimas yra tobulas, vienintelis dalykas, kuris jį išskirtų, būtų simbolių redaktorius, kuriame galėtumėte sukurti savo kovotojus su pasirinktais ginklais ir kovos stiliumi ir kovoti su tuo personažu prieš kitus žaidėjus, gražus žaidimas
Beveik puikus žaidimas, tačiau dėl reakcijos laiko žaisti jį labai vargina. Vėlavimas nuo mygtuko paspaudimo iki veiksmo atlikimo yra bjaurus.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP የሚና ጨዋታዎች szr
Treniruotės metu, kai rašo "spustelėkite kovoti" ar dar ką nors, tai paspaudus nieko neįvyksta.
Dėl ryšio problemos žaidimas dabar tampa blogesnis. Visi kiti dalykai yra gerai. Tačiau ryšio problema kyla dėl susidomėjimo žaidimu. Turiu gerą tinklo ryšį, bet jums to nepakanka.
Tai daug geriau nei „Shadow Fight 3“, nes visas žaidimas yra labiau orientuotas į kelis žaidėjus, taip pat man patinka, kad paskutiniame žaidime vietoj šarvų sistemos mechanikos turime personažus. Vienintelis dalykas, kurį jie turi pakeisti, yra pridėti draugų, kad galėtų kovoti. geriau pakvieskite juos į rungtynes.
Beždžionių karalius NERFAS! ir nustokite derinti mus su stipriais žaidėjais. Mes nuolat pralaimime, ypač po naujausio atnaujinimo. EDIT: Nors padidinote pažangą, kurią galime pasiekti žaidime, labai sunku tai padaryti. Po naujausio atnaujinimo užsidirbti trofėjų tapo labai sunku. Dėl reitingų sistemos jūs neprilygstate to paties lygio žaidėjams. Turėtų būti galimybė praleisti vieną varžovą, jei manome, kad rungtynės būtų vienpusės.
Žaidimo mechanizmas ir grafika yra nuostabūs. Geriausia kovos patirtis mobiliajame telefone. Tačiau problema yra ta, kad piršlybos nėra subalansuotos. Mano xp lvl yra 6, bet oponentai turi 8...9 xp lvl. Čia jie gauna didžiulį pranašumą, nes xp lvl padidina kovotojų statistiką. Taip pat piršlybos atima daug laiko. Tuo atveju kartais turėdavau laukti 6...7 minutes, kad gaučiau rungtynes. Išspręskite šias problemas.
miela
Arnas
Geras žaidimas su puikia grafika, tačiau jam trūksta siužeto ir jį žaisti tampa sunku, jei neperkate atnaujinimų, brangakmenių ir tt... Niekas neveikia po naujausio Samsung One UI 3 atnaujinimo, programa užstringa kiekvieno žaidimo metu ir aš prarandu taškus. neleidžia siųsti atsiliepimų apie tą patį!!
vienas geriausių tuomet
Geras žaidimas, jei turite gerą ryšį, bet po šio atnaujinimo neįmanoma išlyginti savo herojaus ar savo rango, buvo lengviau prieš 1 prieš 1 režimą ir su vyru iki lvl 7 su 2000, o tai jau pakankamai sunku, bet 10 000 monetų už 8 ką ir ką duodate mums, kad laimėjote vieną žaidimą ir 144 tai taip pat, jei po kurio laiko matote, kad pridėjimas per sunkus ir visai neįdomus. Nors kova puiki
Šis žaidimas yra nuostabus, bet noriu pasidalinti su jumis pasiūlymais, mums reikia nemokamų renginių. Jūs duodate tik pinigų renginius, kuriuos norime papildyti nuo 600 iki 7000, su tuo kovoti tikrai sunku. priešas 4 lygiu, bet jis turi maksimalaus lygio žaidėjus, kaip man su juo kovoti ir yra tiek daug tinklo problemų, turiu gerą ryšį, bet žaidimas sutrikęs .ačiū .. Bet žaidimas yra nuostabus
Mėgaukitės žaidimais! Geriausias žaidimas man buvo šešėlių kova 2, nes jis man labai nostalgiškas ir tiesiog nuostabus
Aš vertinu jūsų žaidimų kūrimą. Žaidimo eiga tikrai šauni. Nuo SF3 išleidimo aš labai džiaugiuosi. Tačiau jis visiškai neveikia neprisijungus. Tačiau SF arenoje man patinka žaisti šį žaidimą neprisijungus ir prisijungus. Bet vėlgi, kai esu neprisijungęs, negaliu žaisti šio žaidimo. Taigi, prašau... Ar galite suteikti mums du režimus prisijungus ir neprisijungus? Taigi įkėlimo ekrane turime 2 pasirinkimus. „Žaisti internete“ arba „Žaisti neprisijungus“. Taigi, jei neturime interneto ryšio ar lėktuvo režimo, vis tiek galime žaisti šį žaidimą „offline“ režimu. Dėkoju
Padarykite daugiau efektų ir pridėkite daugiau personažų, turinčių sunkių atakų ir sugebėjimų, ir pridėkite prie jo judesių. Ir pagaliau susikurkite sunkesnius priešus.
Aš labai mėgstu šį žaidimą, bet kokia prasmė eilėje pritraukti mėgstamų personažų daugiau nei 100, o tada niekuo neįstoti į eilę, vidutinis laikas yra 11 minučių ir aš taip ilgai nelaukiu veikėjo, kuriam tik 100 ; taip pat PER DAUG BOTO, aš ne kvailas, tai yra botai kas 4 žaidimuose, tik 1 iš jų bus tikras žaidėjas, kuris visą laiką žais prieš botus yra nuobodu. išspręskite šias pagrindines problemas 1: eilės laikas 2: per daug robotų reitinge ir ačiū.
Puikus žaidimas, kai kurie iš pusiausvyros. Varžovų paieška renginiuose 10 minučių ir skaičiavimas
Shadow Fight Arena – Ninja PvP የሚና ጨዋታዎች szr
Granny Smith Arcade yhz
Po šio naujausio atnaujinimo. Atrodo, kad ne aukščiausios kokybės žaidėjų skelbimai veikia po pergalių. Galbūt 1 iš 8 neveikia. Dabar randu oponentų reitinge, kad būtų galima greičiau susilyginti. Jokio itin ilgo laukimo laiko. Paprastai MAX dvi minutes. Atlygis už turnyrą buvo didelis. Šiuo metu nėra didelių problemų, apie kurias reikėtų pranešti. Dabar galėčiau investuoti šiek tiek pinigų į tai, nes viskas buvo sutvarkyta.
Jaučiu, kad yra piktnaudžiaujama tokiais sugebėjimais kaip pagavimas ir metimas, ir tu negali net atsikelti, jei dar kartą nenumetęs, tai labai erzina ir nieko prieš tai nepadarysi. Iki šiol turi ryšį, tai labai gerai, aš beveik neturiu problemų, kiti žmonės, turintys ryšio problemų, ar yra kažkas netvarkinga.
Man patinka šis žaidimas. Norėčiau atrasti naujus personažus, iššūkius ir apdovanojimus. Tik turiu nedidelį klausimą, kad šiandien su draugu norime žaisti kelių žaidėjų arenoje. Bandėme ir nepavyko. Ar turėtume su draugu laukti kito atnaujinimo? Ar taisoma? Kai kūriau kambarį, kodas buvo septynių skaitmenų, kita vertus, šešių skaitmenų, kai jį kūrė mano draugas. Tiesiog pasidalinau šia viltimi, kad tai bus naudinga patobulinti žaidimą. Tęskite gerus darbus.
Shadow Fight Arena Lakon Peranan jiu
Labai mėgstu žaidimą, bet šiuo metu aš net negaliu kovoti su niekuo kitu, išskyrus dirbtinį intelektą, nes kitaip būčiau atjungtas, be abejo, tai nėra mano interneto problema, nes vienu metu žaidžiu kitus internetinius žaidimus ir jie neatrodo turėti tokias blogas ryšio problemas kaip ši.
Po metų žaidimo šio žaidimo žaidimas gerokai patobulėjo tiek grafika, tiek žaidimo eiga. Tik dabar atrodo, kad tai pilnavertis žaidimas. Galima padaryti daugiau patobulinimų. Reikėtų pridėti naujų herojų iš ankstesnių žaidimų. Tikrai rekomenduojama.
tai labai smagus žaidimas, man patinka veikėjų rinkimas ir tobulinimas. piktadarius taip pat smagu naudoti, aš taip pat įvertinau žvaigždutėmis, nes iki galo neištyriau, pakeisiu įvertinimą, kai viską išnagrinėsiu. REDAGUOTI: Aš žaidžiau šiek tiek daugiau, tai vis dar gana smagu, bet žaidimo vėlavimas tikrai sutrikdo žaidimą. Išskyrus tą 5 žvaigždučių žaidimą
na, jie beveik sugriovė žaidimą po naujo atnaujinimo, atvirai pasakius, man patinka, kai šis žaidimas buvo paprastas ir konkurencingas, tačiau noriu duoti keletą pasiūlymų: 1. atjunkite grotuvą per 30 sekundžių, jei priešininkų tinklai neveikia. 1 minutė yra per daug ilgą laikotarpį.. 2. leisti mums susidraugauti su priešininku. Taigi bent jau galime konkuruoti .. pokalbio funkcija taip pat būtų dėkinga. 3. Leiskite mums uždirbti monetų po kovos. Per daug skelbimų griauna patirtį. taip pat visos naujos skinos yra nuodingos.
Reikia pridėti prie draugų kryptį ir permušimo mygtuką.
Turiu įrodymų, kad esu 7 lygis, prieštaraujantis 12 lygiui + t. y. kaip tikiesi, kad vis tiek žaisiu, nes man patinka žaidimas, kovos stilių ginklai ir tt. Tačiau man nepatinka atlyginimas už pergalę ir nesubalansuotos rungtynės. neprieštarauk, kad turiu laukti priešininko, bet faktas, kai aš laukiu 3 minutes, būnu sunaikintas, nepataikęs į 12+ lygį, mane tiesiog glumina, nes aš sakau, kad tai atitinka žaidėjus su panašių įgūdžių rinkiniais, aš nematau nieko panašaus tarp manęs ir jų
Turiu pasakyti 1 dalyką. Viskas šiame žaidime yra gerai. Valdikliai, grafika, viskas. 1 dalykas, kurio aš nekenčiu, yra AI. AI labai sunku įveikti. Manau, kad dirbtinis intelektas yra protingesnis už tikrus žmones. Aš pasiekiau 6 areną ir dabar neįmanoma kovoti su AI reitinge. Žinau, kad šis žaidimas buvo realizuotas per trumpą laiką, bet jūs galite kovoti su tikrais žmonėmis. Bet palauk 5 min. Tikimasi, kad AI susilpnės. Ir prieš draugus režimas neveikia tiek daug. Tikimės, kad jūs, žmonės, išspręsite problemą. Tada 5 žvaigždutės
Geras žaidimas atsinaujinę smagu žaist
tikrai šaunus žaidimas
Žaidžiu tai kasdien. Žaidėjo paieškos laikas yra bs reitinguotose rungtynėse. Ne tik tai, bet interneto ryšio vėlavimas / pristabdymas rungtynių viduryje sujaukia žmones. Nelyginkite ko nors su kitu žaidėju, nebent tai yra stabilus ryšys. Pusę laiko, kai vėl įkeliate iš vėlavimo / žaidimo pauzės, kitas žaidėjas jau kenkia jūsų sveikatai, o jūs negalite nieko daryti, tik sėdėti, kol bs sustos. Puiki idėja žaidime. Bet siaubingas MP apskritai/ Mokėkite, kad laimėtumėte
Man labai patinka šis žaidimas, bet tai didžiulis pinigų paėmimas ir dėl to viliojantis žaidimas yra toks smagus. Arba sužaiskite 2–4 rungtynes, kol atsipalaiduosite kitai laisvai krūtinei. Kiekvieną kartą, kai pasieksite aukštesnį lygį, jums bus pasiūlyta „išparduoti“ pakuotę, kurios verta tiek daug, bet jūs mokate už tiek laiko. Tada dingsta ir daugiau niekada nebus matomas, nesvarbu, koks ryšulėlis. Mūšio leidimas už 10 USD per mėnesį, manau, yra kietas. Gal 5 per mėnesį būčiau labiau linkęs. Žaidimo eiga aukščiausio lygio. „EA“ taktika galėtų apsieiti. Sims