Post by printalnidata on Mar 12, 2022 10:01:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sanvello: Anxiety \u0026 Depression ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sanvello: Anxiety \u0026 Depression IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klucze ▞▞▞
▞▞▞ Sanvello: Anxiety \u0026 Depression 2022 version ▞▞▞
Jest to pomocna aplikacja. Pełen informacji, technik. Cieszę się, że to mam.
Może jest za wcześnie na decyzję, więc dokonam ponownej oceny za miesiąc, ale po 4 dniach okaże się, że jest to trochę bezcelowe, nużące i nieprzydatne. Również dość nieintuicyjna nawigacja.
Ostatnia prawie mnie uśpiła 😅, ale jest to naprawdę fajna aplikacja, której po prostu życzę, aby po quizie była jak ocena z 1/10 i jakby quiz był każdego dnia
Nawet przy ustawieniu Nie przeszkadzać na 21:00 wysłał powiadomienie push po 10, kiedy prawie zasypiałem. Odinstalowywanie.
Naprawdę dobra aplikacja, zaczęła mi pomagać, potem zablokowała się i teraz nie pozwolę mi nic zrobić, dopóki nie uaktualnisz, co jest uciążliwe.
O ile mogłem powiedzieć, nie robiłem nic dla niepokoju.
Gorzej niż bezużyteczny dla mnie. Przejście przez goły początek wymaga oglądania/słuchania filmów i muzyki, bez dostępnych napisów. Jeśli jesteś niedosłyszący, brakuje ci prywatności, masz ograniczone dane z komórki lub (tak jak ja) po prostu nie możesz znieść dodatkowego dźwięku, gdy kończy ci się łyżka, to nie jest to dla ciebie dostępne. Powitanie mnie "Yo!" też mi nie pasował. I ani jedna rzecz z ograniczonego fragmentu, do którego * mogłem * uzyskać dostęp, nie była pomocna. Odinstalowywanie.
Nie miałam jeszcze okazji dużo się o tym dowiedzieć
Zacząłem się ekscytować korzystaniem z tej aplikacji, gdy zdałem sobie sprawę, że wiele funkcji, z których chcę korzystać, muszę przejść na wersję premium. Po prostu odinstaluję i albo będę prowadził dziennik i będę szukać porad CBT w Internecie, albo zobaczę, czy mogę znaleźć aplikację, która oferuje więcej funkcji za darmo.
Pomogło mi! Naprawdę! Teraz czuję się znacznie lepiej i mogę pomagać innym (z tymi samymi problemami)!
Drapieżny marketing
Miło mieć (podstawowe) funkcje, które są bezpłatne. Nadal mam ochotę umierać, ale chyba mniej samotny, odkąd piszę.
Uwielbiam tę aplikację, jednak po pewnym momencie terapii z przewodnikiem nagrania zamieniają się w dialogi między dwojgiem ludzi i odnoszą się do programu o nazwie „Pacifica”. Nie mam problemu z recyklingiem nagrań do nowej aplikacji, jednak nie znoszę tych dialogów. „Osoba, której pomaga” nie jest uniwersalnie powiązana i nie jest odpowiednim zastępstwem dla każdego, kto korzysta z tej aplikacji, a ponieważ „osoba pomagająca” kieruje tą konkretną osobą, jest to niezwykle denerwujące i frustrujące.
To dobrze, gdy masz wersję premium, ale gdy tylko wersja próbna się skończy, aplikacja jest tak ograniczona i stresująca w użyciu. Czuje się tak uspokajająco, gdy masz wersję premium, ale wtedy prawie wszystko jest zablokowane i jest to bardziej stresujące niż niekorzystanie z aplikacji. Większość ludzi pobrała tę aplikację, ponieważ nie stać ich na terapię, więc po co pobierać opłaty za korzystanie z aplikacji w domu? Chciałbym, aby aplikacja była całkowicie darmowa, ponieważ jest to dobra aplikacja, po prostu nieosiągalna dla ucznia liceum.
Polega na dźwięku, do którego nie mam dostępu prywatnie. Wolałbym bardziej punktor i napisaną aplikację. Nie jestem gotowy na to, by inni byli zaangażowani w moje sprawy.
Świetna aplikacja. Bardzo pomocne
Naprawdę nie bierzesz Blue Cross Blue Shield? To jedyny największy ubezpieczyciel zdrowotny w stanie Illinois. Nie powiesz mi też, ile kosztuje sesja samopłatności bez wcześniejszego podania wszystkich moich informacji o płatnościach? Nie, dziękuję, teraz usuwam aplikację. 👎.
Sanvello: Anxiety & Depression Helbred dyq
powinien być wolny
Potrzeba więcej działań interpersonalnych. Wiem już o kontrolowaniu mojego oddechu.
Świetny zasób. Edycja: Mam jedną poważną skargę do aplikacji. Pozwalają ci odbyć dwie bezpłatne podróże z przewodnikiem, a następnie odcinają możliwość zrobienia więcej bez płacenia. Wydaje mi się, że powinni po prostu ograniczyć to, jak często możesz odbywać podróże z przewodnikiem w darmowej wersji, a przynajmniej pozwolić ci przejść przez pełną pierwszą podróż. Nie udało mi się nawet przebić na tyle, by stwierdzić, czy warto, czy nie.
Całkiem ładnie, ale trochę zapluskwiony. I jest dużo tekstów do przeczytania, zanim zacznę medytować. Inni użytkownicy nie zawracają sobie głowy czytaniem, a raczej chcą zacząć od razu.
Wygląda na to, że właśnie uruchamiam aplikację.
Sanvello: Anxiety & Depression Lekárstvo amt
Niestety aplikacja jest dla mnie zepsuta. Gdy próbuję dodać nawyki zdrowotne, pojawia się błąd, a procedury, takie jak progresywna relaksacja mięśni, zawieszają się zaledwie kilka sekund po rozpoczęciu.
Czuję, że mam z kim porozmawiać... Uwielbiam to
Byłem tym podekscytowany.Nie tylko myślałem, że będę objęty ubezpieczeniem, którego nie jestem z powodu niepełnosprawności (wydawałoby się, że potrzebuję pomocy, ale cokolwiek), ale przeczytałem, że będzie to bezpłatne w „tym trudnym czasie”. Dobrze. Przycisk do tego jest wyszarzony. Być może zapłaciłbym za to, gdybym myślał, że wpłynie to na mnie tak, jak słyszałem. Teraz nigdy się nie dowiem. Dziękuję za moje nadzieje związane z darmową premią BS.
To jest dobre, ale nie wydaje się, żeby naprawdę się w to wczuło.
Tiledom - Matching Puzzle Game Atjautības spēles emob
Uspokajająca aplikacja do medytacji.
Sanvello ma potencjał, by być świetnym narzędziem do śledzenia nastroju. Jednak w tej chwili nie jest przyjazny dla użytkownika. Funkcjonalność „Strony celów” jest na poziomie subpar. Nawigacja jest trudna i niełatwo stwierdzić, czy osiągnąłeś cel, czy zaczynasz nowy. W rzeczywistości interfejs jest chaotyczny. Post społeczności na stronie głównej zawiera pomieszany tekst. Cotygodniowa odprawa nie kończy się. Po prostu wraca do początku. Nie używaj tej aplikacji, jeśli chcesz radzić sobie ze stresem i niepokojem.
Po wysłuchaniu początku pierwszej sesji medytacyjnej z przewodnikiem od razu wyczułem złe wibracje. Nie tylko małe „ech?” typ vibe, ale ogromne wibracje typu „wow, które można uznać za kryminalne”. Jestem zaskoczony i trochę niepewny z powodu pozornie przyzwoitej metryki recenzji. Odinstalowany natychmiast.
Fajne problemy techniczne z aplikacją
Ładna mała aplikacja, ale 8,99 USD miesięcznie za aktualizację jest poza absurdalna.
Zapłaciłem za wersję premium, gdy aplikacja była Pacifica, aby uzyskać dostęp do wszystkich pakietów audio. Podobała mi się kontrola nastroju, ale zaczęło się zamrażać, więc w ogóle nie mogłem korzystać z aplikacji. Następnie aplikacja stała się Sanvello i zablokowała mi moje konto przed zakończeniem subskrypcji. Myślę, że było to bardzo drogie w porównaniu z innymi dostępnymi teraz aplikacjami, ale zwłaszcza, że miał problemy i nie działał płynnie.
Uspokaja mnie. Będę nadal korzystać z tej aplikacji.
Nic nie pomogło. Pobrałem tę aplikację, kiedy naprawdę potrzebowałem wyładować pewne uczucia i spojrzałem na całą aplikację, a nawet zadałem pytanie, jak połączyć się z profesjonalnym trenerem. Nie mogłem uzyskać żadnych informacji. Prosimy o natychmiastowe usunięcie mojego konta.
Aplikacja bardzo się zacina podczas podróży i publikowania komentarza
Właśnie zacząłem korzystać z tej aplikacji. wystawię gwiazdki, jeśli się tym zajmę.
bezpłatna część jest bardzo ładna. nie na tyle świetny, aby spróbować płatnej części thoigh